Over ons

Waarom KDV Oranje Horizon?

In de eerste vier levensjaren van uw kind wordt de basis gelegd voor een leven lang ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan sociaal gedrag, taalontwikkeling, ervaringen met de natuur of het uiten van creativiteit. Wij willen kinderen zelfvertrouwen, een open, positieve houding meegeven.

Kinderen die goed in hun vel zitten, zijn immers beter in staat kennis en vaardigheden te leren die ze later nodig hebben om zich in de maatschappij te bewegen.

Erkend leerbedrijf

Een erkenning als leerbedrijf houdt ons scherp. In een erkend leerbedrijf kunnen studenten passende praktijkervaring opdoen en zijn ze verzekerd van goede begeleiding. Dat zijn gemotiveerde studenten die veelal volgens de laatste kwalificaties worden opgeleid. Met hun frisse kijk brengen ze actuele vakkennis in. Zo zijn we verzekerd van een frisse blik op ons werk.

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven.

Samenwerking met Sterk in Kinderopvang

Wij willen de kwaliteit van onze dienstverlening continu verbeteren en borgen. Kwaliteit is namelijk meer dan alleen een mooi woord in het pedagogisch beleid. Wij werken samen met Sterk in Kinderopvang om ons scherp te houden en onafhankelijk te toetsen of de praktijk en onze beleidsstukken met elkaar overeen komen.

De focus ligt verder op de borging en verbetering van de kwaliteit van de pedagogisch medewerkers en aandacht voor activiteiten en uitdagende ruimte voor de kinderen.

LRK nummer

Voor het aanvragen van kinderopvangtoeslag heb je een LRK (Landelijk Registratienummer Kinderopvang) nodig.

Ons LRK nummer van Leidsche Rijn is: 273627600
Locatie Leidsche Rijn: Burgemeester Verderlaan 13a Utrecht

Ons LRK nummer van Tuindorp is: 388556948
Locatie Tuindorp:  Van Lieflandlaan 3a Utrecht

In het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) staan alle gastouders, beo’s en kinderdagverblijven die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet kinderopvang GGD-inspecteurs kunnen dit register (klik hier voor link) gebruiken om gegevens van kinderverblijven te raadplegen.

Uurtarieven

Logischerwijs wil je als (aankomend) ouder graag weten wat de kosten zijn voor kinderopvang bij Kinderdagverblijf Oranje Horizon. Onze tarieven zijn inclusief luiers en voeding (onder andere een vers bereidde warme lunch). Onze locaties zijn 11 uur per dag geopend, van 07.30 tot 18.30 uur. Iedere maand zal er een vast bedrag worden gefactureerd.

Het uurtarief van de locatie Leidsche Rijn is € 10,50.
Het uurtarief van de locatie Tuindorp is € 10,50.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
07:00 uur tot 20:00 uur

Locatie Adressen

Leidsche Rijn:
Burgemeester Verderlaan 13A
3544 AD Utrecht
Tuindorp:
Van Lieflandlaan 3a Utrecht

Openingstijden afwijkend

Zaterdag en Zondag:
Optioneel in overleg

Telefoon & e-mail

06-28901830
info@kdvoranjehorizon.nl